Domino's Menghargai Peminat @ Mont Kiara Kuala Lumpur

Domino's mengadakan satu majlis perayaan bersama peminat di Mont Kiara, Kuala Lumpur pada Jumaat lepas. Mont Kiara merupakan satu kawasan perumahan status tinggi yang biasa didiami oleh orang asing (expariate).Majlis meriah ini di kunjungi ramai peminat Domino's termasuk dari orang luar negaraTetamu di hidang dengan pelbagai jenis pizza termasuk lima jenis utama Domino's (Favourite 5) iaitu: Classified Chicken, Chicken Pepperoni, Beef Pepperoni, Aloha Chicken dan Plain Cheese.

Classified Chicken: Domino's Pizza Malaysia

Chicken Pepperoni: Domino's Pizza Malaysia

Beef Pepperoni ; Domino's Pizza Malaysia

Aloha Chicken: Domino's Pizza Malaysia

Plain Cheese: Domino's Pizza Malaysia

Beberapa jenis permainan berlangsung malam itu antaranya seperti:

Pertandingan melipat kotak pizza 

Menyusun cawan dari bawah ke atas

Menyedut gula M&M dari pinggan ke cawan


Keluarga saya suka tempah dari Domino's kerana terdapat GPS Tracker, iaitu kita boleh tahu se tiap peringkat pizza kita di laman Domino's ini. GPS Tracker ini menunjukkan pizza yang kita tempah dari semasa bermula buat, dibakar di oven, sehingga dalam perjalanan ke rumah. Ia sangat berguna bagi OKU terutama sekali yang cacat pendengaran kerana mereka akan tahu bila penghantaran sampai ke pintu rumah.


Domino's kini menawarkan beberapa promosi seperti 'Domino's Personal Pan' pada RM5 bersih saja dan RM31.50 bersih untuk dua pizza. Untuk keterangan lanjut tentang Domino's Pizza Malaysia, "Favourite 5" dan kempen #PaySameOrLess# sila layari http://www.dominos.com.my.


Domino's Menghargai Peminat Pizza berlangsung di:
Domino's Pizza Mont Kiara
G3, Mont Kiara Meridin
No. 19, Jalan Duta Kiara
Mont Kiara, 54050
Kuala Lumpur

Blog dalam Bahasa Inggeris : http://secret-spices.blogspot.com/2015/05/dominos-fan-party-mont-kiara-kuala.html

Post a Comment

0 Comments